The Batmobile - BMW 645Ci
The Batmobile – BMW 645Ci

Mielipiteitä autoista on yhtä monta kun ihmisiä on maan päällä ja tässä kirjoitetut mielipiteet ovat muutaman autoihin intohimoisesti suhtautuvan ihmisen mielipiteitä.

Mielipiteemme vaikuttaa millä autolla itse ajamme hakiessamme sitä yhtä täydellistä autoa itsellemme, mutta onko täydellistä autoa? Teknisesti ei taida olla, mutta täydellistä autoa juuri itsellemme varmasti on olemassa ja siitä tässä on kyse, siitä juuri itsellemme täydellisen auton hakemista.

Kaksi meistä allekirjoittaneista tällä hetkellä kaipaa uutta autoa itsellemme, ja mielenkiintoiseksi tekee se että lähtökohdat on meillä erilaisia ja mitä haluamme uudelta autolta on myös täysin erilainen, ainoa yhteinen tekijä on että molemmat kaipaamme isompaa autoa. Tän hetkiset autot joille haemme seuraajaa ovat nekin hyvin erilaisia, toisella meistä on pieni perheauto Skoda Rapid ja toisella grand tourer, eli GT-auto, BMW 645. Löytyykö autoille toista tilalle? Todennäköisesti löytyy, mutta vaihtuuko autot uusiin? Se on mysteeri joka ei selviä vielä tän kirjoituksen aikana. 

Haluamme myös tuoda sinulle eri tyylisistä ja eri hintaisista autoista fiiliksen joka kenties auttaa sinua löytämään sen täydellisen auton juuri sinulle.