Saatto autolle ja ovelle:

Kuljettaja tulee vastaan ovelle ja sateen sattuessa saattaa sinut ovelta autolle ja autolta ovelle sateenvarjolla.

Ovien avaus:

Kuljettaja avaa aina ovet.

Virkistävää juotavaa:

Autossa odottaa lähdevesipullot jotka sisältyvät hintaan.

Kielitaito:

Kuljettaja puhuu sujuvaa suomea, ruotsia sekä englantia.

Suomalainen paikallinen kuljettaja:

Kuljettaja on kotoisin pk-seudulta ja omaa vahvan tuntemuksen alueista ja reiteistä.

Auto:

BMW 7-sarja

Henkilömäärä:

1-4 henkilöä.

Matkalaukut:

2 isoa tai 3 keskikokoista

Toiminta-alue:

Etelä-Suomi

Services

The Driver esittely

On tullut kyselyitä eri suunnilta meidän palvelustamme ja sen pohjalta yhteenveto mistä tässä on kyse.

Kysymyksiä on sadellut hinnoista, palvelusta ja aika lailla laidasta laitaan tullut erilaisia kysymyksiä joten tässä pieni teksti yhteenvetona The Driver toiminnasta. En lähde vertailemaan muihin vaan kerron meistä ja miten me teemme asiat.

Lähdetään liikkeelle siitä että kuljettaja hymyilee ja kohtelee asiakasta ihmisenä

Lähdetään liikkeelle siitä että kuljettaja hymyilee ja kohtelee asiakasta ihmisenä ja kohtelu on samaa oli asiakas sitten siivooja tai suuri johtaja, koska kaikki olemme yhtä arvokkaita ihmisenä.

niin sanotusti, we go the extra mile for our clients.

Hinnoittelume perustuu kokonaisuuteen, ei pelkästään autoon, vesipulloon, oven avaamisiin tms, vaan siihen että asiakkaistamme huolehditaan, niin sanotusti, we go the extra mile for our clients.

Esimerkiksi monet bisnesmatkaajat tai julkisuuden henkilöt eivät vain maksa kuljetuksesta vaan he maksavat kokonaisuudesta jossa voi olla kysymys esimerkiksi siitä ettei haluta kenenkään tietävän siitä että ollaan tulossa kohteeseen jolloin ajetaan kliseemäisesti takaovelle ja keittiön kautta sisälle ravintolaan tai muuhun kohteeseen.

Samalla haluamme antaa ihmisille arkeen luxusta, eli viedään asiat huomattavasti pidemmälle jo asiakaspalvelussa, mikä pitäisi olla omasta mielestäni itsestään selvyys kun kuljetetaan ihmisiä kuten esimerkiksi ovien avaus jonka pitäisi kuulua jo herrasmies käytökseen, mutta niin surullista kun se onkin niin harvemmin nykypäivänä näkee kun kuljettaja hyppää autosta ulos ja avaa ja sulkee oven asiakkaalle.

Olemme edustus- ja limusiinikuljetuksia tarjoava yritys
Me emme suoranaisesti ole se tyypillinen taksiyritys vaikka tosin taksiluvilla ja säännöillä mennään. Olemme edustus- ja limusiinikuljetuksia tarjoava yritys, joita on huomattavasti vähemmän kuin taksiyrityksiä. Lisäksi alalta löytyy myös pidennettyjä limusiineja. Mielestämme alalle mahtuu niin taksiyritykset kuin meidän kaltaiset kuljetusyritykset. Tällä tavalla ihmisillä on mahdollisuus valita itselleen palvelu joka on heille juuri se oikea, se voi olla me, se voi olla pidennetty limusiini, se voi olla taksi, tärkeää on että ihminen löytää juuri itselleen sopivan palvelun.
tärkeää on että ihminen löytää juuri itselleen sopivan palvelun.

Olen iloinen siitä että on tullut kyselyitä koska olen joutunut miettimään miten palveluamme kuvaisi paremmin koska edustus kuljetuksia loppupeleissä on hyvin vaikea kuvailla koska niitä käytetään hyvinkin laajasti erilaisiin tilanteisiin, on hääkuljetuksia, on bisnesmatkustajien kuljettamista, on bäniden kyydittämistä ja mitä millonkin ihmiset kaipaavat ja usein kokonaisuudet eroavat toisistaan hyvinkin paljon.

Tiivistettynä asiakkastamme huolehtiminen ja asiakkaidemme turvallisuus on se minkä ympärille kaikki rakentuu, myös hinta. Ja tottakai autokin merkitsee, kuitenkin vielä tärkeämpänä on palvelu ja miten asiakkaita kohdellaan ja miten heistä huolehditaan on se mistä The Driver rakentuu.

Kiitos kaikille jotka ovat kysymyksiä lähettäneet.

Tervetuloa kyytiin,

Jari / The Driver
Services
Services

Ota meihin yhteyttä.

Täyttämällä lomakkeen voit pyytää tarjouksen kuljetukesta tai olla yhteydessä meihin jos sinulla on jotain kysyttävää palveluistamme.

Kun pyydät tarjouksen kuljetukselle, muista täyttää ajankohta ja mistä mihin tarvitset kuljetuksen.

Kun saavut lennolta ja tarvitset lentokenttänoudon niin muista myös täyttää lennon numerosi jotta pystymme ajoittamaan noudon lennon saapumisen mukaan.

Services
Contact

We are here to help you.

Please contact us for more information on our services or when you need a ride.

Helsinki airport transfer

Let us help you and give you a ride to the Helsinki airport from any destination in Finland or to any destination in Finland from the Helsinki airport.

Peace of mind for you

We are punctual and we will help you relax and have a peace of mind while travelling.

Cleanliness and positive

You may enjoy your ride in our clean cars with our positive and social multilingual driver.

Contact